| cégünkről | hírek | termékeink | minősítések | tevékenységeink | elérhetőség |
TŰZCSAPOK

TOVÁBBI TERMÉKEINK


 

C.W. Water Kft. bemutatása

A C.W. Water Kft. 2011. évben alakult, de elődje révén 1997. március 1. óta tevékenykedik. A korábbi, még egy családi házban működő vállalkozást saját telephelyre váltottuk 2004. évben. A vállalkozás fejlődésével a rozsdamentes fémmegmunkálás termékskálája jelentősen bővült. A gyártási volumen folyamatos növekedése megkövetelte, és egyúttal lehetővé is tette az automatizálást, melynek keretében új CNC esztergát és további megmunkáló gépeket telepítettünk.

A csőbéklyó és leágazó idomok, valamint palástjavító termékeink technológiai megoldásaiban a folyamatos vevői visszajelzéseket szem előtt tartva, komoly fejlesztéseket hajtottunk végre. Ma már gyakorlatilag az összes felhasznált menetszárat mángoroljuk, teflon bevonattal látjuk el. A hagyományos anyák helyett magasított, mángorolt menetes anyát alkalmazunk. Így minimálisra tudjuk csökkenteni az „összegyógyulás” veszélyét.
A palástjavítók esetében olyan műszaki megoldást dolgoztunk ki, hogy a megrendelő által pontosan megadott külső csőátmérő ismeretében, teljesen az adott cső palástjára szabott leágazó idomot tudunk gyártani, és nem kell az előre meghatározott tartományokhoz igazodni.

Az egyre szűkülő piaci lehetőségek új irányok felkutatására ösztönöznek minket. 2005. év első felében egy új termék gyártását kezdtük meg. Korábban csak alkatrészeket, részegységeket gyártottunk, ettől kezdődően már komplett tűzcsapokat állítottunk elő mind fix, mind kitörésbiztos kivitelben. A gyártói és felhasználói tapasztalatokra alapozva 2006-ban kifejlesztésre került „BUKSI” típusnévvel kettős zárású tűzcsap. A fejlesztés során szábuksmos új technológiát vezettünk be. EU-s pályázatok segítségével csarnokbővítést hajtottunk végre és szinterező részleget állítottunk üzembe. 2006. évben összesen 600 db tűzcsapot gyártottunk le, majd folyamatos növekedéssel 2011. év végéig több mint 7.000 db tűzcsap került értékesítésre.

Az ehhez szükséges eszköz- és humánerőforrást folyamatosan fejlesztenünk kell. A minőségi gyártás alapfeltételeit, mint pl. a minőségirányítási rendszer működtetését korábban, már 2004. második felében teljesítettük, majd rendszeresen évről-évre sikeres auditot folyatatott le cégünknél MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány szerint a BVQi tanúsító testülete. Ezen felül az EU-n belüli gyártáshoz, forgalmazáshoz szükséges CE minősítést 2012. évben ismét megszereztük valamennyi általunk gyártott tűzcsapra vonatkozóan. Terveink között szerepel a gyártási folyamat egyszerűsítése, modernizálása, melyhez további eszközök beszerzése szükséges.

Jelenleg a „BUKSI„ tűzcsap család újabb fejlesztése folyik, melyben a tűzcsaptest rozsdamentes acélból készül.

Kis létszámú cég révén igyekszünk, és képesek is vagyunk gyorsan reagálni a piac diktálta változásokra. Ezáltal újabb lehetőségek megnyílhatnak előttünk, multinacionális cégek potenciális beszállítóivá válhatunk.

A tűzcsapgyártás technológiája a C.W. Water Szerelvény Kft.-nél >>>

Vállalkozás főbb adatai:

Vállalkozás neve: C.W. Water Kft.
Telephelye: 6000 Kecskemét, Talfája út 3.
Ügyvezető neve: Jakabházi Csaba
Fő tevékenységi köre:Tűzcsapgyártás, ivóvíz és szennyvízhálózati csőrendszerek szerelvényinek gyártása, egyéb fémmegmunkálás

Jelentősebb vevőink:

Duna-Armatúra Kft. Budapest, Euroflow Zrt. Érd, Jankovics és Jankovics Kft. Kecskemét, PAOR-Víz Kereskedelmi Kft. Kiskunhalas, Dunaharaszti Regionális Városüzemeltetői Kft. Dunaharaszti, Békés Megyei Vízművek Rt. Békéscsaba, Kristály Tervező Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Siófok

Fontosabb beszállítóink, alvállalkozóink:

B&S Elastic Kft. Tiszaalpár, Forrai és Társa Kft. Budapest, Szegedi Öntöde Kft. Szeged, Italinox Hungária Kft. Budapest, König Frankstahl Kft., Budapest

Fejlesztési elképzelések:

A meglévő géppark korszerűsítése fontos cél, a minőség és hatékonyság növelése érdekében. Ezért szándékunkban áll egy új CNC megmunkáló állomás létesítése egy második hajtott szerszámú CNC eszerga megvásárlásával.

A szinterező üzem technológiai folyamatát kiegészíteni, módosítani szükséges. A jelenlegi szakaszos eljárást konvejorpályás folyamatos rendszerré kívánjuk átalakítani a hatékonyság és a jobb minőség érdekében.

 
 

C.W. Water Szerelvény Kft.

Telefon: 76/504-775 • Fax: 76/504-774 • E-mail: info@cw-water.hu